Tervetuloa Nature Film Net -tietokantaan!

Suomi English

Haku
Yhteystiedot
Etusivu
Ylläpito

Nature Film Net (NFN) on Elokuvakeskus Botnian ylläpitämä luonto- ja ympäristöaiheisten elokuvien kansainvälinen tietokanta. Tietokannan kehitystyö on saanut opetusministeriön tukea, ja se julkaistiin 1.3.2008.
Tietokanta pohjaa tietonsa Wildlife Vaasa -luontoelokuvafestivaaleilla esitettyihin elokuviin, ja sitä tullaan jatkossa laajentamaan yhteistyössä myös muiden luontoelokuvafestivaalien kanssa.
Tietokannasta voidaan hakea elokuvia esimerkiksi tekijöiden tai tuotantovuoden perusteella. Luontoelokuvissa kuitenkin myös sisältöaiheen, kuvatun vuodenajan, sekä tapahtumapaikan perusteella hakeminen saattaa olla merkityksellistä. Katso tarkemmat hakuohjeet.
Tietokannan käyttö on ilmaista, eikä palveluun vaadita rekisteröitymistä. Tietokannan käyttökielet ovat suomi ja englanti.
Elokuvakeskus Botnia on pohjalaismaakuntien yhteinen alueellinen elokuvakeskus, joka on erikoistunut luontoelokuviin toimien alan tietopankkina. Elokuvakeskus järjestää vuosittain luontoelokuvaseminaarin valtakunnallisena alan keskustelutilaisuutena. Elokuvakeskus toimii tiiviissä yhteistyössä joka toinen vuosi järjestettävän Wildlife Vaasa -luontoelokuvafestivaalin kanssa, minkä yhteydessä myös seuraava luontoelokuvaseminaari järjestetään. Tervetuloa Vaasaan marrakuussa 2008 nauttimaan festivaalin tarjonnasta!